Hun Seiler

Det er på høy tid at vi kvinner tar roret, og heiser våre egne seil! At det høsten 2020 ble satt i gang et Hun Seiler-initiativ i HSF var derfor på tide! Vi ønsker alle kvinner velkommen, enten du aldri har satt dine føtter på en seilbåt før eller har seilt jorden rundt.

Hvem vi er

Hun Seiler Holmestrand er en samlende arena for damer i Holmestrandsområdet som ønsker å seile mer. Her er det rom for både sosiale samlinger, lærerike kveldskurs, regattaer og turseiling!

Du trenger ikke å ha egen båt for å være med i gruppen, bare en nysgjerrighet og lyst til å utvikle deg som seiler.

Inspirert av Silje With med nettverket «Hunseiler», ønsker Holmestrand Seilforening å satse mer på kvinnelige seilere. Høsten 2020 ble det invitert til foredrag om seiling for damer i Holmestrand, og interessen var over all forventning. Det ble derfor besluttet å starte en egen gruppe for å drive initiativer rundt seiling for kvinner videre. Vi er derfor enda i startfasen, og gleder oss til å dele kunnskap og bli bedre kjent i tiden fremover!

Hva vi gjør

Hun Seiler administreres av en frivillig komité, men vi ønsker en flat struktur der alle er velkommen til å bidra med nye ideer. 

Til nå i år har vi vært nødt til å ta aktivitetene litt på sparket på grunn av pandemien. Vi har hatt noen bli-kjent-kvelder på Teams med basiskunnskaper om seiling, pluss et par samlinger utendørs i vår. Men vi har planer om både lærerike kurskvelder, sosiale hyggekvelder og minnerike seilturer fremover. Følg derfor med på Facebook for nye aktiviteter!

Kom også gjerne med ønsker og tips for hvordan du ønsker at initiativet skal drives.

Bli med oss!

Du er hjertelig velkommen til å bli med oss – bare meld deg inn i Facebookgruppen vår, så vil informasjon om ny aktivitet være der.

VÅRE SAMLINGSDAGER

Mandag blir vår faste dag, og ellers planlegger vi aktiviteter ut ifra når flest mulig kan delta.

 

HVORDAN VI KOMMUNISERER

Vi planlegger aktiviteter og deler inspirasjon hovedsakelig via Facebook. Alle seilinteresserte kvinner er velkommen til å joine. Vi ønsker også at alle som vil kan dele erfaringer, tips og minner om seiling, slik at vi kan lære hverandre bedre å kjenne. 

 

VÅR KOMITÉ

  • Guro Meldre Pedersen
  • Maren Andrea Dahl
  • Sabrina Johansen
  • Ingeborg Lindseth

 

Holmestrand Seilforening – Hun Seiler