Det var lite vind under årets siste onsdagsregatta i Holmestrandsfjorden og bare tre av 8 startende båter greide å komme i mål innenfor maksimaltiden. Øistein Hansen fikk igjen beste korrigerte tid med Adrenelan, en Elan 333, og krysset mållinjen bare to sekunder etter førstemann, 11-meteren Hold the line. -Under og etter regattaen ble det gitt gode råd og kommentarer fra en representant for Norges Seilforbund.

Dette var Hansens tredje seier for sesongen og han sikret dermed andreplassen sammenlagt, etter Svenn Petter Andersen som har fem seire totalt. De neste plassene går til Turi og Fredrik Foon og Thor Espen Bjørge. Turklassen vinnes av Tobias Brodtkorb foran Gard H Lier og Tor Arvid Høyland.

Resultater 29.9.2010

LYS-klasse:

1 Adrenelan Øistein K Hansen 2:18:32
2 Hold the line Thor Espen Bjørge 2:30:53
Catzani Arve Bruun Olsen dnf
Aurora II Kjell Melby dnf

Tur-klasse:

1 Slappa Fam Brodtkorb 2:30:47
2 Silius Gard H Lier dnf
Villvind Jack Frostad dnf
Frk Himmelblå Steinar Løvstad dnf

Regattasekretæren