Bare 4 båter var klare for årets første onsdagsregatta i Holmestrand, som foregikk i regnvær og vekslende vindforhold. Kjell Wåden (Fenix) fikk en god start, men etterhvert overtok Øistein Hansen (Elan 333) og Fredrik Foon (Albin Nova) føringen. Med god utnyttelse av spinnaker inn mot mål, kunne Hansen notere årets første seier, også korrigert for de nye rating-tallene som nå skal gjelde. Hansen hadde forøvrig forsterket mannskapet med flere av medlemmene fra fjorårets sammenlagtvinner Team Poor Betty. Wåden og Stig Kløvstedt, begge i Fenix, hadde et jevnt oppgjør som Wåden avgjorde på oppløpet. Nytt av året er at alle seiler i en klasse i onsdagsregattaene

Resultater 8.5.13:
1  Adrenelan       Øistein K Hansen       53:30
2  Fredrikke II   Turi og Fredrik Foon   56:45
3  Sjøstjerna       Kjell G Wåden               59:49
4  Lady Fransisca     Stig Kløvstedt      1:01:45
Regattasekretæren