Det ble en ny onsdagsregatta med lite vind da 12 båter stilte til start i Holmestrand Seilforening. Øystein Misje/Espen Hansen (Shaw 9) kom godt ut fra start, tett fulgt av fjorårets sammenlagtvinner Øistein Hansen (Elan 333). Den nyinnkjøpte regattabåten til Misje/Hansen bygget i karbon på New Zealand i 2009 er utstyrt med svingkjøl og daggerboards og tåler en stor seilføring. Etter første runding dro Karma Police ytterligere fra med god hjelp av det store Code 0-forseilet, men med kjempehøy rating holdt det ikke helt til seier. Johan Hansteen (Katamaran), Øistein Hansen, Arve Bruun Olsen (Elan 362) og Thor B Leegaard (Bavaria 42) heiste alle spinnaker etter hvert og hadde et innbyrdes oppgjør om de fremste plassene. Selv om Hansteen passerte mållinja først av disse, var det Hansen som knep seieren på korrigert tid.
Resultater 21 mai:
1  Adrenelan           Øistein K Hansen         1:34:39
2  Karma Police      Team Misje/Hansen      1:39:36
3  Katla                 Johan Hansteen            1:39:57
4  Catzani             Arve Bruun Olsen          1:41:21
5  Felicia III           Thor B Leegaard            1:45:03
6  Sollieane          Arnt Stendal                   1:54:04
7  Fredrikke II      Turi og Fredrik Foon        1:56:24
8  Linea               Kjell Melby                      2:02:16
9  Hippo              Erik Eriksen                     2:03:09
   Lady Fransisca       Stig Kløvstedt         dnf
   Fars Drøm             Jan Henrik Eriksen    dnf
   Huldra                Tor A Høyland            dnf
Regattasekretæren

Adrenelan 3 sep 2014 Foto: Tobias Brodtkorb