10 båter møtte opp til Holmestrand Seilforenings siste onsdagsregatta for sesongen. Stig Kløvstedt (Fenix) var først over startlinja med Øystein Misje (Shaw 9) Thor Espen Bjørge (X-342) rett bak. Med god hjelp av Code 0 og deretter stor genaker tok Misje ledelsen ved første merke foran Johan Hansteen (Katamaran) og Bjørge, mens de fleste ble liggende igjen å vente på vinden. Omsider kom det akkurat nok til at de fleste kunne fullføre seilasen. Uheldigst var Kjell Melby (Maxi 999) som ble sittende fast i fiskeredskap og måtte ha hjelp for å komme løs. Med andreplass på korrigert tid sikret Johan Hansteen seg også andreplassen i sammendraget, etter Tobias Brodtkorb.

Resultater 23 september:

1 Karma Police Team Misje/Hansen 1:19:13
2 Katla Johan Hansteen 1:25:07
3 Lady Fransiska Stig Kløvstedt 1:35:38
4 Azur Thor Espen Bjørge 1:36:50
5 Hippo Erik Eriksen 1:44:27
6 Huldra Tor A Høyland 2:14:38
Linea Kjell Melby dnf
Sollieane Hilde og Arnt Stendal dns
Avea Håvard Buan dns
nn Jone Eskeland dns

Regattasekretæren

Karma Police Sept 2015

Karma Police etter målgang (Foto: Øistein K Hansen)