10 båter stilte opp i klubbregatta i det varme været men med lite vind Holmestrandsfjorden. Flere hadde problemer med å krysse startlinja da strømforholdene bestemte mer enn vinden. Etter en og en halv time kom en flau vind som satte feltet i bevegelse. Øystein Misje (Shaw 9) som da lå fremst kunne etter hvert krysse mållinja som første båt. Bak denne fulgte Jan Magnussen (Elan 40) som greide maksimaltiden med knappest mulig margin. Like bak kom Øistein Hansen (Elan 333) og Tobias Brodtkorb (X-34) som manglet 2-3 minutter på maksimaltiden.

Resultater 11 mai:

Plassering Båtnavn Skipper Korrigert tid
1 Karma Police Øystein Misje 2:23:11
2 La Nina Jan Magnussen 2:24:22
Adrenelan Øistein K Hansen dnf
Slappa Tobias Brodtkorb dnf
Fredrikke II Turi og Fredrik Foon dnf
Lady Fransiska Stig Kløvstedt dnf
Hippo Erik Eriksen dnf
Linea Kjell Melby dnf
Cilén Kjell G Wåden dnf
Avea Håvard Buan dnf

Regattasekretæren

P5180437