11 båter fant veien til startlinja med moderate vindforhold i Holmestrandsfjorden. Øystein Misje og hans mannskap (Shaw 9), som nylig vant Skagen Race overall med den utpregede ragattabåten Karma Police, tok en knepen ledelse ved første runding foran Øistein K Hansen (Elan 333) og Arve Bruun Olsen (Elan 362). Med ujevne vinder ble det stor spredning i feltet og Misje økte forspranget utenfor Langøya og fikk god nytte av gennaker inn mot mål før vinden dreide. Hansen og Olsen hadde et internt Elan-oppgjør som sistnevnte avgjorde til sin fordel. Med avtagende vind var det flere som ikke rakk til mål før maksimaltiden denne gang.

Resultater 31 mai:

Plassering Båtnavn Skipper Korrigert tid
1 Karma Police Øystein Misje 1:55:29
2 Catzani Arve Bruun Olsen 1:57:10
3 Adrenelan Øistein K Hansen 2:02:31
4 Fredrikke II Turi og Fredrik Foon 2:04:04
5 HeltOk Hilde og Arnt Stendal 2:15:09
Linea Kjell Melby dnf
Morild Atle Iversen dnf
Breeze Steffen Ruud dnf
Azur Thor Espen Bjørge dnf
Fars Drøm Jan Henrik Eriksen dnf
Lady Franziska Stig Kløvstedt dnf

Regattasekretæren

Karma Police (arkivfoto)