Det var laber til frisk bris og regn i lufta da 6 båter stilte til start i Holmestrandsfjorden. Arve Bruun Olsen (Elan 362) tok ledelsen ved første runding ved sydenden av Langøya i et jevnt felt, foran Tobias Brodtkorb (X-34) som fikk en dårlig start og Øistein K Hansen (Elan 333). Brodtkorb heiste spinnaker utenfor Langøya, men med kuling i kastene ble det vanskelig å jibbe med den og stillingen holdt seg inn til mål. Bruun Olsen var langt nok foran resten til at det holdt til seier også på korrigert tid.

Resultater 7 juni:

Plassering Båtnavn Skipper Korrigert tid
1 Catzani Arve Bruun Olsen 53:45
2 Lady Franziska Stig Kløvstedt 55:06
3 Cilen Kjell G Wåden 57:06
4 Adrenelan Øistein K Hansen 57:31
5 Slappa Tobias Brodtkorb 58:21
6 Azur Thor Espen Bjørge 59:32

Regattasekretæren

/Catzani (arkivfoto)/