Det var skiftende vindforhold da 6 båter møtte til første regatta i Holmestrandsfjorden etter ferien. Øistein K Hansen (Elan 333) fikk en god start i lite vind og rundet først ved nordenden av Langøya, tett fulgt av Thor B Leegaard (Bavaria 44 vision), Thor Espen Bjørge (X-342) og Turi og Fredrik Foon (Albin Nova). Leegaard overtok ledelsen bak Langøya og beholdt den til mål. Det ble sløreseiling i frisk bris inn mot mål og det bli liten avstand mellom båtene. Ekteparet Foon tok seieren på korrigert tid foran Leegaard, og Steffen Ruud (Maxi Mixer cr) kapret tredjeplassen nok en gang, bare 18 sekunder foran Hansen.

Resultater 2 august:

Plassering Båtnavn Skipper Korrigert tid
1 Frerikke II Turi og Fredrik Foon 1:05:23
2 Felicia IV Thor B 1:07:55
3 Breeze Steffen Ruud 1:09:21
4 Adrenelan Øistein K Hansen 1:09:39
5 Lady Franziska Stig Kløvstedt 1:10:22
6 Azur Thor Espen Bjørge 1:12:52

Regattasekretæren

/ Fredrikke II (/arkivfoto Øistein K Hansen/)/