Hei alle i Holmestrand Seilforening (HSF),

En liten gjeng ildsjeler ønsker å dra i gang en tur- og havseilasgruppe i HSF – som et aktivitetstilbud til medlemmene i foreningen.

Noen er nye til seiling og synes det er tryggere å dra på tur sammen med andre båter. Andre har masse erfaring men setter pris på det sosiale. Noen ønsker å få til en gutte- eller jentetur, men mangler noen å seile sammen med. Uansett, gruppa er åpen for alle – og vi håper mange blir med.

Gruppa er under etablering og hvilke aktiviteter og funksjon den skal ha vil evalueres etter hvert som vi ser hva som skaper interesse. Vi tenker oss å starte opp med:

– en høsttur
– en vinteraktivitet (f.eks. et medlemsmøte med seilbåt-relatert tema)
– en vårtur

Høstturen i år går til Skjæløy marina rett nord for Engelsviken, helgen 9-10 september.
Her er det koselig gjestehavn, restaurant ved brygga, grillplass og fine turområder.

Vi har opprettet en lukket gruppe på Facebook: Holmestrand Seilforening Tur og Hav – se: https://www.facebook.com/groups/827592177407709/.

Der vil vi legge ut invitasjoner og informasjon og her kan man melde sin interesse og gi kommentarer. Vi tenker også at denne gruppa kan være et fora der enkeltmedlemmer kan kommunisere om vår felles interesse, f.eks. legge ut på-sparket turer rundt omkring dersom man ønsker å møte kjente båter fra foreningen.

Bruk Facebook eller send en mail til stig.klovstedt@gmail.com, så blir du invitert inn.

For dere som er interessert, men ikke er på Facebook, så meld likevel din interesse. Vi lager en egen mailing-liste i tillegg.

Vi er spent på om det er interesse for dette blant medlemmene i HSF – og håper å se deg på tur!

Vennlig hilsen
Tur-og Havgruppa i HSF
Kjell Gunnar Waaden
Thor Birger Leegaard
Kjell Melby
Arnt Stendal
Stig Kløvstedt