Havna

Holmestrand Seilforening drifter den kommunale småbåthavnen gjennom Holmestrand Småbåthavn (HSDA) i samarbeid med Holmestrand Båtforening.

Småbåthavna har rundt 1100 faste båtplasser fordelt på to havnelokasjoner, og det er god kapasitet på vinterhavn i bobleanlegg. Den solide 360 meter lange bølgebryteren er en populær fiskeplass, og skjermer havna godt mot ruskevær fra nord-vest.

I byhavna er det døgnåpen drivstoff-påfylling.

Havnesjefen har det daglige ansvar for drift og vedlikehold av havna og tilhørende fasiliteter. Henvendelser som gjelder havnekapasitet, boblehavn for ikke-medlemmer, havnefasiliteter eller lignende kan rettes til post@holmestrandsmabathavn.no

BÅTPLASS

Holmestrand Småbåthavn tilbyr både fast- og sesongbasert båtplass i størrelse 2,5 – 6,0 meter bredde, samt noen longsideplasser. Det er også tilgengelig vinteropplag i boblehavn. Gjeldende priser er tilgjengelig her.

Dersom du ønsker å ha seilbåten din liggende i Holmestrand Småbåthavn krever det medlemskap i Holmestrand Seilforeningen – dette ordnes som en del av søkeprosessen for båtplass.

VINTEROPPLAG

Seilforeningen organiserer vinteropplag for seilbåter på Hakan, parkeringsplassen syd for Seilhuset. For å utnytte begrenset plass organiserer foreningen felles opptak om høsten og utsetting mo våren. Dette arbeidet konsentreres til faste datoer som publiseres på foreningens Facebookside.

Holmestrand Småbåthavn tilbyr også vinteropplag i boblehavn, og dette bestiller den enkelte båteier selv via Mine sider.

Gjestehavna

Den kommunale gjestehavna i Holmestrand har de siste årene gjennomgått en kraftig opprustning, og fremstår i dag som et flott og moderne havneanlegg. Her er det godt med longsideplasser og fine havnefasiliteter.

I umiddelbar nærheten finner du bystranda Dulpen, som er en svært populær badeplass. Inne på jernbanestasjon kan du ta heisen opp til toppen, og få en spektakulær utsikt over byen, havna og fjorden. Det finnes gode muligheter for ulike aktiviteter i og rundt byen. Flere av øyene i nærheten har gode havner for båtfolket som egner seg for både overnatting og dagstur.

 

Fasiliteter i nærheten

Strøm, vann, toalett, dusj, vaskemaskin, kiosk, drivstoff til båt, lekeapparater, vinmonopol.

Mer informasjon finner du på nettsiden til Holmestrand Kommune.