Hun Seiler

Det er på høy tid at vi kvinner tar roret, og heiser våre egne seil! At det høsten 2020 ble satt i gang et Hun Seiler-initiativ i HSF var derfor på tide! Vi ønsker alle kvinner velkommen, enten du aldri har satt dine føtter på en seilbåt før eller har seilt jorden rundt.

Hvem vi er

HSF Hun Seiler er en samlende arena for damer i Holmestrandsområdet som ønsker å seile mer. Her er det rom for både sosiale samlinger, lærerike kveldskurs, regattaer og turseiling!

Du trenger ikke å ha egen båt for å være med i gruppen, bare en nysgjerrighet og lyst til å utvikle deg som seiler.

Inspirert av Silje With med nettverket Hunseiler, ønsker Holmestrand Seilforening å satse mer på kvinnelige seilere. Høsten 2020 ble det invitert til foredrag om seiling for damer i Holmestrand, og interessen var over all forventning. Det ble derfor besluttet å starte en egen gruppe for å drive initiativer rundt seiling for kvinner videre. Vårt mål er å utveksle kunnskap og bli bedre kjent i tiden fremover!

Hva vi gjør

I vår- og høstsesongen seiler vi hver mandag kveld, med mindre det er ferie eller røde dager. Vi har tilgang på foreningens båt, RS Elite, i tillegg til at medlemmer i Hun Seiler stiller med sine båter. For hvert seilas har vi gjerne et hovedfokus som gjør at vi kan øve på ulike aspekter av seiling i praksis.

I vintersesongen har vi møter en eller to ganger i måneden, enten online eller offline, der vi fokuserer på basiskunnskaper rundt seiling. Alt fra ruteplanlegging og seiltrim til vin & knuterkvelder. I tillegg prøver vi å finne inspirerende seilfolk som kan gi oss påfyll i den mørke årstiden.

Hun Seiler administreres av en frivillig komité som har ansvar for å sette opp samlinger, men vi ønsker en flat struktur der alle er velkommen til å bidra med nye ideer.

Bli med oss!

Du er hjertelig velkommen til å bli med oss – bare meld deg inn i Facebookgruppen vår, så vil informasjon om ny aktivitet være der.

For å være med oss å seile må du være medlem i Holmestrand Seilforening (350 kr pr år) – meld deg inn her

VÅRE SAMLINGSDAGER

Mandag er vår faste dag, ellers planlegger vi aktiviteter ut ifra når flest mulig kan delta.

 

HVORDAN VI KOMMUNISERER

Vi planlegger aktiviteter og deler inspirasjon hovedsakelig via Facebook. Alle seilinteresserte kvinner er velkommen til å joine. Vi ønsker også at alle som vil kan dele erfaringer, tips og minner om seiling, slik at vi kan lære hverandre bedre å kjenne.

Når vi skal ut å seile bruker vi Spond for å organisere aktivitetene – mer info om dette ligger på Facebooksiden vår.

 

VÅR KOMITÉ

  • Guro Meldre Pedersen
  • Maren Andrea Dahl
  • Ingeborg Lindseth

 

Holmestrand Seilforening – Hun Seiler