Regattagruppa

Regattaseiling lærerikt og utfordrende – og ikke minst utrolig gøy! Å seile regatta en ypperlig arena for å praktisere seiling slik at du raskere blir en trygg seiler og får mer glede av båten din. Ferien blir mer behagelig og stemningen om bord stiger mange hakk om båten håndteres trygt i alle situasjoner.

Hvem vi er

Regattagruppa i Holmestrand består av medlemmer som brenner for et aktivt seilsportmiljø i Holmestrandsfjorden. Vi ønsker å tilby en arena for læring og mestring, enten du har din første tur på en seilbåt eller har seilt jorda rundt – her er det plass til regattaseilere i alle varianter!

Hva vi gjør

I sesongen mai – september arrangeres vår Onsdagsserie, med regatta hver onsdag. Det seiles på faste baner – alt etter vindforholdene. Serien er en utmerket arena for læring, enten du vil fordype deg i kappseilingsregler og startprosedyrer, eller trene båthåndtering og seiltrim. Antall deltagere ligger mellom 15 – 20 båter, og hos oss er det god plass for ferske seilere både i startområdet og ved rundingsmerkene.

I serien skal det være lav terskel for å delta, og vi hjelper deg gjerne med å komme i gang – enten du ønsker å prøve deg med egen båt, eller vil være med andre erfarne seilere som mannskap.

Bli med oss!

Du er hjertelig velkommen til å bli med oss – bare meld deg inn i Facebookgruppen, så vil informasjon om ny aktivitet være der.

VÅRE SAMLINGSDAGER

Det seiles regatta hver onsdag gjennom sesongen. Andre samlinger og arrangementer i regi av regattagruppa publiseres i vår Facebookgruppe.

 

HVORDAN VI KOMMUNISERER

Vi planlegger aktiviteter og deler inspirasjon hovedsakelig via Facebook.

Oppslagstavle for Onsdagsserien er på Spond – der styres også påmelding til den enkelte regatta, publisering av bane og resultater.

Meld deg på via Spond her.

 

VÅR KOMITÉ

  • Øistein K. Hansen
  • Haakon Rui
  • Kristoffer Strange Johansen

 

KONTAKT

regatta@holmestrandseil.no

FACEBOOK: Holmestrand Seilforening – Regattagruppa