Tur & Hav

En liten gjeng ildsjeler står bak tur- og havseilasgruppe i foreningen – som et aktivitetstilbud til medlemmene i foreningen.

Hvem vi er

Noen er nye til seiling og synes det er tryggere å dra på tur sammen med andre båter. Andre har masse erfaring, men setter pris på det sosiale. Noen ønsker å få til en gutte- eller jentetur, men mangler noen å seile sammen med.

Uansett, gruppa er åpen for alle – og vi håper mange blir med.

Hva vi gjør

Tur & Hav er under stadig utvikling og hvilke aktiviteter og funksjon gruppen skal ha vil evalueres etter medlemmenes interesse. Som en start legger vi opp til å arrangere en fellestur på vårsesongen, en fellestur på høstsesongen, samt en seilingsrelatert aktivitet i løpet av vintersesongen.

SeilUt

Tur & Hav ønsker å skape enda større engasjement og glede i turseilingen. Vi starter for første gang sesongen 2021 et konsept vi kaller «SeilUt». Konseptet går ut på å samle poeng gjennom å besøke så mange forhåndsdefinerte havner som mulig gjennom en sesong. I tillegg kan du skaffe poeng ved å #holdehavetrent. Den båten som har høyest poengsum ved endt sesong er vinneren.

Les mer om SeilUt her.

Bli med oss!

Du er hjertelig velkommen til å bli med oss – bare meld deg inn i Facebookgruppen eller send en mail, så vil du motta informasjon om nye aktiviteter.

VÅRE SAMLINGSDAGER

Det er ingen fast dag for turseiling – men det arrangeres ofte felles utflukter i forbindelse med langhelger/fridager i mai og juni.

 

HVORDAN VI KOMMUNISERER

Vi planlegger aktiviteter og deler inspirasjon hovedsakelig via Facebook.

 

VÅR KOMITÉ

  • Thor Birger Leegaard
  • Kjell G. Wåden
  • Arnt Stendal
  • Kjell Melby
  • Stig Kløvstedt

 

KONTAKT

thor-le@online.no

 

FACEBOOK: HSF – Tur og Hav